Vingård & Destilleri

Öländskt vin och destillat

Honnörsord för verksamheten är småskalig – hantverksmässig – unik med strävan efter hög kvalitet. Läs mer om våra drycker nedan.

Detta gäller såväl vin som destillerade drycker. Vi kommer inte att kunna massproducera några av våra viner eller destillat. Som mest kommer vi att kunna framställa några tusen liter av en viss produkt och oftast blir det tal om något hundratal liter. Varje årgång kommer att ha sin egen prägel, vilket är en stor del av charmen.

Är ni intresserade av att få se hur en äkta svensk vingård ser ut och vill veta mer om hur saker och ting går till på en vingård? Givetvis erbjuder vi guidade turer av vingården, där vi går igenom hur det årliga arbetet går till från druva till vin. Efter att vi har strosat igenom själva vingården så tar vi med er på en titt in i vårt bryggeri. Där ser man då hur det ser ut där vi framställer våra viner samt destillerade drycker. Här är det dock ”se men inte röra” som gäller, men tänk om man vill smaka lite då? Efter att man har fått reda på hur saker och ting fungerar på vår vingård, så blir man ju nyfiken på hur resultatet smakar. Då kan vi givetvis avrunda guideturen med en smakprovning där ni har möjligheten att testa våra olika viner samt destillerade drycker.


Är ni en grupp så går det att boka en visningstid genom info@wannborga.se eller 0708282928

Här finner ni våra drycker hos Systembolaget

FÖLJ OSS

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden

Hitta oss

20 år eller äldre?

Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.