Restaurang

Restaurang

Sommaröppen restaurang

Restaurangen är vanligtvis öppen sommartid mellan v 26-32 samt under Ölands skördefest v 39.

Vi hämtar inspiration från det asiatiska köket till våra maträtter. Vi lagar vår mat från grunden med kärlek och mycket smaker. När du önskar prova något annat än öländska kroppkakor och lufsa är du välkommen till vår restaurang. 

Önskas ett glas rött eller vitt till maten så kan vi erbjuda våra egenproducerade öländska viner. Självklart har vi även lättdrycker, lokal öl samt våra egna destillat att erbjuda i baren. Det går tyvärr inte att köpa med sig våra viner direkt från gården och så länge gårdsförsäljning av alkohol inte är tillåten i Sverige så har vi heller ingen gårdsbutik. Våra viner och destillat går endast att inhandla på Systembolaget, antingen från de lokala Systembolagen på Öland och i Kalmar alternativt beställas till valfritt Systembolag i Sverige. Men det går alldeles utmärkt att handla med sig en flaska av vår egen saft, lokal ölandshonung, bordssåser och rostiga inredningsdetaljer designade av Christina Prütz från I&I i Böda i vår restaurang.

Vi lägger extra fokus på hygien och säkerhet i dessa tider och uppmanar våra gäster att visa fortsatt hänsyn och hålla avstånd mellan varandra. Känner du dig inte kry ska du avstå från att besöka oss. Det finns gott om sittplatser både inomhus och utomhus.

Söker ni en mindre konferenslokal för möten? Hör av er till oss så kan vi boka in er i vår charmiga bodega som ligger i anslutning till restaurangen! Vi kan ordna förtäring och boende om så önskas.

Vid bokningsförfrågningar kontakta: restaurang@wannborga.se  / +46 708 28 94 28
OBS! Coronapandemi toppat med tre småbarn gör det knepigt för oss att ta emot bokningar under kvällar och helger denna säsong. Men du är välkommen att skicka oss din förfrågan så tittar vi på om det är möjligt.

Varmt välkommen till Restaurang Wannborga!

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden