Restaurang

Restaurang

Öppettider:
Öppnar Måndag 24/6 kl12:00 

Vi lagar vår mat från grunden med kärlek och mycket smaker. När ni önskar prova något annat än öländska kroppkakor och lufsa är ni välkomna till vår restaurang. Vi hämtar inspiration från det asiatiska köket till våra maträtter som tex långkokt lammlägg på malaysiskt vis med kokosmjölk och en massa härliga kryddor som t.ex galangal, ingefära, citrongräs och limeblad. På dessertmenyn finner man bland annat en grön pannkaksrulle som serveras med gammeldags vaniljglass. Rullen får en spenatgrön färg och vaniljaktig smak från ”pandanblad” som sedan fylls med rostad kokos och muscavadosocker. Vi använder uteslutande svenskt kött i vår produktion. Mjölkprodukter används sällan i matlagningen, men det kan förekomma. Rådfråga personalen om du är allergisk!

Under lunchtid dukar vi fram en buffé bestående av ett härligt och fräscht salladsbord med exempelvis vinbladsdolmar, hummus, tapenade, rostade rotfrukter, currykål mm. Därtill serveras en vegetarisk soppa samt en smakrik varmrätt inklusive måltidsdryck, kaffe och kaka för priset av 130 kr.

Vissa kvällar dukar vi fram middagsbufféer. Då finns det vanligtvis tre varmrätter att välja mellan samt kalla och varma tillbehör.

Önskas ett glas rött eller vitt till maten så kan vi erbjuda våra egenproducerade öländska viner. Självklart har vi även lättdrycker, öl, cider samt våra egna destillat att erbjuda i baren.

Restaurangen är öppen sommartid, och enstaka tillfällen under lågsäsongen. Även när vi har stängt för säsongen kan vi öppna upp restaurangen för större sällskap mellan 8-20 personer!

Söker ni en mindre konferenslokal för möten? Hör av er till oss så kan vi boka in er i vår charmiga bodega som ligger i anslutning till restaurangen! Vi kan ordna förtäring och boende om så önskas.

Vid bokningsförfrågningar kontakta: restaurang@wannborga.se  / +46 708 28 94 28

Varmt välkomna till Restaurang Wannborga!

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden