Restaurang

Restaurang

RESTAURANGEN STÄNGD SOMMAREN 2022

Denna sommar erbjuder vi enbart provsmakning av våra egenproducerade drycker samt lättare tilltugg enstaka dagar mellan vecka 26-32 i vår restaurang. Övrig tid tillbringas i vingården och tillsammans med våra små barn.

Mellan vecka 28-32 erbjuder vi våra läckra smörrebröd med asiatiska smaker enligt öppettiderna nedan.

Under drop-intid kan du provsmaka fritt ur vårt sortiment av egenproducerade viner och destillat. Provsmakning kostar 50 kr/glas för 5 cl vin eller 2 cl starksprit. Utöver detta kan du lägga till en ost- och charktallrik med lokala delikatesser till din provning. Hantverksosten kommer från Ölands Köksmejeri, charkuterierna från Mysinge kött, knäckebrödet från Yngdens Knäcke och marmeladen har vi kokat själva. Du kan även komma in och bara ta en kopp kaffe, ett glas av gårdens egen äppel/päronmust eller en glass.

Öppettider provsmakning drop in
Vecka 32: 9/8, 10/8 kl 13:00-15:00

Det går fint att köpa med sig en box av gårdens egen päron- eller äppelmust, egenkokta marmelad eller rostiga inredningsdetaljer med druvmotiv signerade “I&I”, (Rostiga Tanten) i samband med ett besök hos oss, men det är tyvärr inte tillåtet att i Sverige sälja viner till privatperson direkt från gården. Våra viner och destillat går endast att inhandla på Systembolaget, antingen från de lokala Systembolagen på Öland och i Kalmar alternativt beställas till valfritt Systembolag i Sverige. 

Varmt välkommen!

Söker du en mindre möteslokal? Hör av dig till oss så kan vi boka in er i vår charmiga bodega som ligger i anslutning till restaurangen! Vi kan ordna förtäring och boende om så önskas.

Vid bokningsförfrågningar kontakta: info@wannborga.se  / +46 708 28 94 28
OBS! Coronapandemi toppat med tre småbarn gör det knepigt för oss att ta emot bokningar under kvällar och helger även denna säsong. Men du är välkommen att skicka oss din förfrågan så tittar vi på om det är möjligt.

 

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden