Restaurang

Restaurang

ÖPPET FREDAGEN OCH LÖRDAGEN UNDER ÖLANDS SKÖRDEFEST VECKA 39

Fredag 30/9  18:00-21:00
Lördag 1/10 kl 12:00-15.00 samt 18:00-21:00 

MENY

* Tre sorters smörrebröd 60 kr/st: Kryddmarinerad kyckling med mangoraja samt egenodlad körsbärstomat, picklad rödlök och koriander, Kallrökt lax med srirachamayo, citron och koriander, Rödbeta med chèvre, öländsk honung, valnöt samt rosmarin

* Osttallrik: lokal hantverksost från Ölands köksmejeri, Yngdens knäcke samt vår egenkokta päronmarmelad – 99 kr

*Långkokt lokalproducerat lammlägg från Runstens gård på indiskt vis samt grönsaker och ris – 295 kr

*Kryddiga lammfärsbiffar – lokalproducerat kött från Runstens gård med kall vitlökssås smaksatt med grön chili och koriander, samt ris 250 kr

*Yakiniku av svensk entrecote, soya, sesam, purjolök samt ris – 240 kr

* Svensk kycklinglårfilé i Malaysisk curry med grönsaker och ris – 220 kr

*Vegansk soyagryta med kikärter och linser samt ris – 220 kr

*Pumpa- och morotssoppa med indisk curry och kokosmjölk (vegan) samt vårt egenbakade bröd av ölandsvete från Isgärde kvarn – 140 kr

* Hembakat fikabröd

Med reservation för för slutförsäljning/eventuella ändringar.

Boka gärna bord och invänta bekräftelse: 0707784838, vi hinner tyvärr inte läsa mail i dag.


Under dessa dagar kan du provsmaka fritt ur vårt sortiment av egenproducerade viner och destillat. Provsmakning kostar 55 kr/glas för 5 cl vin eller 2 cl starksprit. Du kan även komma in och bara ta en fika eller ett glas av gårdens egen äppel/päronmust.

Vi erbjuder även lunch i kombination med vingårdsbesök båda dagarna. För guidade visningar och provningar se fliken “Bränneri & Vingård”.

Det går fint att köpa med sig en box av gårdens egen päron- eller äppelmust, egenkokta marmelad eller rostiga inredningsdetaljer med druvmotiv signerade “I&I”, (Rostiga Tanten) i samband med ett besök hos oss, men det är tyvärr inte tillåtet att i Sverige sälja viner till privatperson direkt från gården. Våra viner och destillat går endast att inhandla på Systembolaget, antingen från de lokala Systembolagen på Öland och i Kalmar alternativt beställas till valfritt Systembolag i Sverige. 

Varmt välkommen!

Söker du en mindre möteslokal? Hör av dig till oss så kan vi boka in er i vår charmiga bodega som ligger i anslutning till restaurangen! Vi kan ordna förtäring och boende om så önskas.

Vid bokningsförfrågningar kontakta: info@wannborga.se  / +46 708 28 94 28
OBS! Coronapandemi toppat med tre småbarn gör det knepigt för oss att ta emot bokningar under kvällar och helger även denna säsong. Men du är välkommen att skicka oss din förfrågan så tittar vi på om det är möjligt.

 

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden