Boende

BoendePå Wannborga finns möjlighet till lantligt boende i idyllisk miljö, alldeles intill vår egen restaurang och ett stenkast ifrån vingården. 

Vita huset

Tvåplansvilla. Passar sällskapet som har högre krav på matlagningsmöjligheter. Fullutrustat kök med matplats för 8 p samt tillgång till grill. 8 bäddar fördelat på 4 sovrum, varav två av sovrummen utgör ett sk ”familjerum” med låsbar dörr emellan. Två badrum med dusch och toalett, ett på nedre plan och ett på övre plan. Allrum på nedervåningen.  Inglasad veranda som förlänger sommarkvällarna. Tillgång till trädgård som delas med Röda huset.

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig.

Pris högsäsong (v 25-33) 2000 kr/natt exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: vänligen maila för prisförslag
Ni kan boka boende hos oss via Booking.com

Röda huset

Tvåplansvilla. Passar för sällskapet som vill tillreda enklare måltider hemma medan man planerar att resa runt och uppleva ön och mest äta ute på restaurang. 10 bäddplatser fördelat på 5 sovrum. Två badrum med dusch och toalett, båda på nedre plan. Allrum på övervåningen. Kök med pentry, kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kylfrys finns. Ugn saknas. Tillgång till grill, samt trädgård som delas med Vita huset. 

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig.

Pris högsäsong (v 25-33) 2000 kr/natt exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: Vänligen maila för prisförslag
Ni kan boka boende hos oss via Booking.com

Ettan

Markplan med liten trappa (ligger vägg i vägg med Trean). Passar för 2 till 4 personer. Två enkelsängar samt en bäddsoffa. Badrum med dusch och toalett. Pentry med två kokplattor samt en liten kyl, mikrovågsugn och kaffebryggare. Tillgång till grill. Matplats för 4 personer.

Pris högsäsong (v 25-33) 800 kr/ natt exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: Maila för prisförslag

 

TREAN

Markplan (ligger vägg i vägg med Ettan). 6 bäddplatser med tillgång till 2 extrabäddar (totalt 8 bäddplatser). Tre sovrum med vardera två enkelsängar, varav ett rymligt familjerum med extra bäddsoffa. Allrum med bäddsoffa. Fullutrustat kök samt ett badrum med dusch och WC. Uteplats med tillgång till grill.

Pris högsäsong (v 25-33) 2000 kr/natt exklusive sängkläder och städning
Husdjur tillåtet (endast i Trean) mot tillägg
Övrig tid: Maila för prisförslag

Regler

Husdjur är tyvärr inte tillåtna i husen (med undantagsfall från Trean). Rökning är inte tillåten inomhus! Det är inte tillåtet att övernatta fler personer än antalet bäddplatser i huset. Med hänsyn till omkringboende grannar skall det vara tyst mellan kl 22:00 – 07:00. Det är viktigt att varje gäst omsorgsfullt städar efter sig då alla vill komma till ett rent och fräscht boende.
OBS! Om hyresgästen inte har städat efter sig tillfredsställande förbehåller sig Wannborga rätten att ta ut en städavgift på 750 kr.

Övrigt

Samtliga hus saknar TV, radio och Wi Fi! Samtliga boendealternativ uthyres med självhushåll, dvs inga måltider ingår.

Betalning sker vid incheckning.
Incheckning från kl 15:00.

Utcheckning fram till 11:00.

Tillägg

Pris per bäddset: 100 kr (innehåller underlakan, påslakan, örngott samt duschhandduk)
Slutstädning: 750 kr (Ettan 300 kr)

Självklart följer vi myndigheternas riktlinjer och lägger extra fokus på hygien och säkerhet i dessa tider. Känner du dig inte kry ska du avstå från att besöka oss.

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden