Boende

BoendeVill du bo i en avkopplande miljö ute på landet, men samtidigt ha nära till allt? Då har du hittat rätt. På Wannborga Vingård & Boende finns möjlighet till lantligt boende i idyllisk miljö, alldeles intill vår sommaröppna restaurang och ett stenkast ifrån vingården.
OBS! Restaurangen stängd denna sommar. Ingen matservering. Enbart öppen för provsmakning av gårdens egenproducerade drycker 1-3 ggr/vecka mellan vecka 26-32!

Byn Övra Wannborga ligger ca en mil norr om Borgholm. I byn finns förutom vineri och restaurang även ett konstgalleri samt silversmed. Upplev gärna Öland från cykel och ta in på de pittoreska småvägarna. Har du ingen cykel med på resan går det bra att hyra en genom oss. En asfalterad cykelväg leder dig säkert fram mellan Ormöga norrut och Borgolm söderut. Det är ca 5 km ner till Köpingsvik där du finner flertalet restauranger, kondis samt härliga badstränder. Närmaste badstrand och poolområde med glasscafé hittar du vid Lundegårds camping (avstånd ca 2 km). Där finns även padel, restaurang, bageri och minilivs, samtliga öppna sommartid.  Våra hus är normalt bokningsbara mellan påsk och skördefest.

GRÅ HUSET

Tvåplansvilla med 8 bäddplatser fördelat på 4 sovrum med vardera två enkelsängar. Ett av sovrummen ligger på nedre plan. Två av sovrummen utgör ett s.k. ”familjerum” med en dörr emellan de båda sovrummen. Två badrum med dusch och toalett, ett på nedre plan och ett på övre plan. Fullutrustat kök med matplats för 8 personer samt tillgång till uteplats och grill, men grillkol och tändvätska står du själv för. Allrum på nedervåningen. Inglasad veranda med sittmöbler som förlänger sommarkvällarna. Tillgång till trädgård som delas med Röda huset.

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig.

Pris högsäsong under perioden 23/6-14/8: 4.000 kr/natt eller 20.000 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 27-32 hyrs husen endast ut veckovis med byte på lördagar.

Pris övrig tid: 3.200 kr/natt eller 18.000 kr/vecka.

Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.
Du kan boka boende hos oss via Booking.com

RÖDA HUSET

Tvåplansvilla med 10 bäddplatser fördelat på 5 sovrum, varav två på nedre plan. Samtliga sovrum rymmer två enkelsängar. Två badrum med dusch och toalett, båda på nedre plan. Fullutrustat kök med matplats för 10 personer samt tillgång till grill, men grillkol och tändvätska står du själv för.  Allrum på övervåningen. Tillgång till trädgård som delas med Grå huset. 

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig.

Pris högsäsong under perioden 23/6-14/8: 4.000 kr/natt eller 20.000 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 27-32 hyrs husen endast ut veckovis med byte på lördagar.

Pris övrig tid: 3.200 kr/natt eller 18.000 kr/vecka.

Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.
Du kan boka boende hos oss via Booking.com

TREAN

Lägenhet på markplan, ligger vägg i vägg med Ettan. Rymmer 6 bäddplatser samt tillgång till två extrabäddar (totalt 8 bäddplatser). Tre sovrum med vardera två enkelsängar, varav ett rymligt familjerum med extra bäddsoffa. Allrum med bäddsoffa. Fullutrustat kök samt ett badrum med dusch och WC. Uteplats med tillgång till grill, men grillkol och tändvätska står du själv för.

Pris högsäsong under perioden 23/6-14/8: 3.600 kr/natt eller 18.500 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 27-32 hyrs lägenheten endast ut veckovis med byte på söndagar.
OBS! Upptagen vecka 28-30

Pris övrig tid: 3.000 kr/natt eller 15.000 kr/vecka.


Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.

ETTAN

Enrummare på markplan med liten trappa (ligger vägg i vägg med Trean). 2 – 4 bäddplatser fördelat på två enkelsängar samt en bäddsoffa (bredd 120 cm), samtliga i ett och samma rum. Passar för sällskapet/familjen som vill stanna någon/några enstaka nätter och tillaga enklare måltider i lägenheten. Pentry med två kokplattor samt en mini-kyl, mikrovågsugn och kaffebryggare. Rymligt badrum med dusch och toalett. Matplats för 4 personer. Tillgång till uteplats och grill, men grillkol och tändvätska står du själv för. 

Pris högsäsong under perioden 23/6-14/8: 1.600 kr/natt eller 10.000 kr/vecka.
Pris övrig tid: 1.400 kr/natt eller 7.000 kr/vecka.


Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.

 

REGLER

Husdjur är tyvärr inte tillåtna i husen (med undantagsfall från Trean). Rökning är inte tillåten inomhus! Det är inte tillåtet att övernatta fler personer än antalet bäddplatser i huset. Med hänsyn till omkringboende grannar skall det vara tyst mellan kl 22:00 – 07:00. Det är viktigt att varje gäst omsorgsfullt håller ordning och städar efter sig då alla vill komma till ett rent och fräscht boende. Vi ber dig vänligen att återställa eventuella omflyttade möbler innan du lämnar huset samt observera att möbler avsedda för inomhusbruk inte får användas utomhus.

OBS! Om hyresgästen inte lämnar boendet efter sig i godtagbart skick förbehåller sig Wannborga rätten att ta ut en extra städavgift på 1.500 kr.

ÖVRIGT

Samtliga hus saknar TV, radio och Wi Fi! Samtliga boendealternativ uthyres med självhushåll, dvs inga måltider ingår.

Betalning sker vid incheckning.
Incheckning från kl 16:00.

Utcheckning fram till 11:00.

TILLÄGG

Pris per extra bäddset: 180 kr (innehåller ett underlakan, ett påslakan, ett örngott samt en duschhandduk)

Självklart följer vi myndigheternas riktlinjer och lägger extra fokus på hygien och säkerhet i dessa tider. Känner du dig inte kry ska du avstå från att besöka oss.

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden