Boende

BoendePå Wannborga finns möjlighet till lantligt boende i idyllisk miljö ett stenkast ifrån vår vingård

Vita huset

Passar sällskapet som har höga krav på matlagningsmöjligheter. Fullutrustat kök med matplats för 8 p. 8 bäddar fördelat på 4 sovrum, varav två av sovrummen utgör ett sk ”familjerum” med låsbar dörr emellan. Två badrum med dusch och toalett, ett på nedre plan och ett på övre plan. Allrum på nedervåningen.  Inglasad veranda som förlänger sommarkvällarna.

Pris högsäsong (v 25-32) 2000 kr/natt exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: vänligen maila för prisförslag
Ni kan boka boende hos oss via Booking.com

Röda huset

Passar för sällskapet som vill tillreda enklare måltider hemma medan man planerar att resa runt och upptäcka ön och mest äta ute på restaurang. 10 bäddplatser fördelat på 5 sovrum. Två badrum med dusch och toalett, båda på nedre plan. Kök med pentry, kokplattor, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare och kyl finns, men ingen ugn eller frys. Allrum på övervåningen.

Pris högsäsong (v 25-32) 2000 kr exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: Vänligen maila för prisförslag
Ni kan boka boende hos oss via Booking.com

Ettan

Passar för paret eller det lilla sällskapet upp till 4 personer. Två enkelsängar samt en bäddsoffa. Badrum med dusch och toalett. Pentry med två kokplattor samt en liten kyl och mikrovågsugn. Liten matplats för 4 personer.

Pris högsäsong (v 25-32) 800 kr/ natt exklusive sängkläder och städning
Övrig tid: Maila för prisförslag

Regler

Husdjur är tyvärr inte tillåtna i husen. Rökning är inte tillåten inomhus! Det är inte tillåtet att övernatta fler personer än antalet bäddplatser i huset. Det är viktigt att varje gäst omsorgsfullt städar efter sig då alla vill komma till ett rent och fräscht boende. OBS! Om hyresgästen inte har städat efter sig tillfredsställande förbehåller vi oss rätten att ta ut en städavgift på 750 kr.

Tillägg

Pris per bäddset: 100 kr (innehåller underlakan, påslakan, örngott samt handduk och duschhandduk)
Slutstädning som tillägg: 750 kr (Ettan 300 kr)

 

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden