Boende

BoendeVill du bo i en avkopplande miljö ute på landet, men samtidigt ha nära till allt? Då har du hittat rätt. På Wannborga Vingård & Boende finns möjlighet till lantligt boende i idyllisk miljö, ett stenkast ifrån vingården. Vi har boende för ett 30-tal personer. Samtliga boendealternativ hyrs ut med självhushåll. Inga måltider ingår.
OBS! Restaurangen är inte öppen denna säsong! Vi arrangerar inga vingårdsvisningar eller provningar i år. Provsmakning kan enbart ordnas vid förfrågan för våra boendegäster i mån av tid och möjlighet.

Byn Övra Wannborga ligger ca en mil norr om Borgholm. I den vackra byn finns förutom vineri /bränneri även en silversmed. Upplev gärna Öland från cykel och ta in på de pittoreska småvägarna. Har du ingen cykel med på resan går det bra att hyra en genom oss. En asfalterad cykelväg leder dig säkert fram mellan Ormöga norrut och Borgolm söderut. Det är ca 5 km ner till Köpingsvik där du finner flertalet restauranger, kondis samt härliga badstränder. Närmaste badstrand och poolområde med glasscafé, bar och matservering hittar du vid Lundegårds camping (avstånd ca 2 km). Där finns även padel, restaurang med brasilianskt tema, bageri och minilivs, samtliga öppna sommartid.  Våra hus är normalt bokningsbara mellan maj och skördefest.

GRÅ HUSET

Tvåplansvilla med 8 bäddplatser fördelat på 4 sovrum med vardera två enkelsängar. Ett av sovrummen ligger på nedre plan. Två av sovrummen utgör ett s.k. ”familjerum” med en dörr emellan de båda sovrummen. Två badrum med dusch och toalett, ett på nedre plan och ett på övre plan. Fullutrustat kök med matplats för 8 personer samt tillgång till uteplats och grill, men grillkol och tändvätska står du själv för. Allrum på nedervåningen. Inglasad veranda med sittmöbler som förlänger sommarkvällarna. Tillgång till trädgård som delas med Röda huset.

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig. Sängkläder och täcke till babysängen ordnar du själv.

Pris högsäsong under perioden 19/6-6/8: 4.000 kr/natt eller 20.000 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 28-31 hyrs husen endast ut veckovis med byte på måndagar.

Pris övrig tid: 3.500 kr/natt eller 18.000 kr/vecka.

Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.
Du kan boka boende genom att maila oss info@wannborga.se eller via Booking.com

RÖDA HUSET

Tvåplansvilla med 10 bäddplatser fördelat på 5 sovrum, varav två på nedre plan. Samtliga sovrum rymmer två enkelsängar. Två badrum med dusch och toalett, båda på nedre plan. Fullutrustat kök med matplats för 10 personer samt tillgång till grill, men grillkol och tändvätska står du själv för.  Allrum på övervåningen. Tillgång till trädgård som delas med Grå huset. 

Övrigt: En spjälsäng samt babybarnstol finns tillgänglig. Sängkläder och täcke till babysängen ordnar du själv.

Pris högsäsong under perioden 19/6-6/8: 4.000 kr/natt eller 20.000 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 28-31 hyrs husen endast ut veckovis med byte på lördagar.

Pris övrig tid: 3.500 kr/natt eller 18.000 kr/vecka.
Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.
Du kan boka boende genom att maila oss info@wannborga.se eller via Booking.com

VITA STENHUSET

Detta hus ligger alldeles intill vineriet/bränneriet och utgör en av tre villor i en öländsk radby, varav hyresvärden bor i ett av husen. Tvåplansvilla med 8 bäddplatser fördelat på 4 rymliga sovrum, varav två på nedre plan. Samtliga sovrum rymmer två enkelsängar. Två av sovrummen rymmer även en bäddsoffa vardera för eventuella övernattande gäster. Två badrum med dusch och toalett, ett på övre plan och två på nedre plan. Fullutrustat rymligt kök med matplats för 8 personer. Inglasat uterum med sittgrupp samt tillgång till grill, men grillkol och tändvätska står du själv för.  Allrum på övervåningen. Tillgång till trädgård som delas med andra. 

Pris högsäsong under perioden 19/6-6/8: 4.200 kr/natt eller 21.000 kr/vecka.
OBS! Mellan vecka 28-31 hyrs husen endast ut veckovis med byte på söndagar.

Pris övrig tid: 3.700 kr/natt eller 19.000 kr/vecka.
Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.
Du kan boka boende genom att maila oss info@wannborga.se via Booking.com

ETTAN

Enrumslägenhet på markplan med liten trappa (ligger vägg i vägg med annan lägenhet). 2 – 4 bäddplatser fördelat på två enkelsängar samt en bäddsoffa (bredd 120 cm), samtliga i ett och samma rum. Passar för sällskapet/familjen som vill stanna någon/några enstaka nätter och tillaga enklare måltider i lägenheten. Pentry med två kokplattor samt en mini-kyl, mikrovågsugn och kaffebryggare. Rymligt badrum med dusch och toalett. Matplats för 4 personer. Tillgång till uteplats och grill, men grillkol och tändvätska står du själv för. 

Pris högsäsong under perioden 19/6-14/8 samt 29/9-1/10: 1.650 kr/natt eller 10.000 kr/vecka.
Pris övrig tid: 1.450 kr/natt eller 7.000 kr/vecka.
Samtliga priser är inklusive sänglinne, handdukar samt slutstädning.

Du kan boka boende genom att maila oss info@wannborga.se

REGLER

Husdjur är tyvärr inte tillåtna i något av husen. Rökning är inte tillåten inomhus! Det är inte tillåtet att övernatta fler personer än det finns antal bäddplatser. Med hänsyn till omkringboende grannar skall det vara tyst mellan kl 22:00 – 07:00. Det är viktigt att varje gäst omsorgsfullt håller ordning och reda omkring sig då alla vill komma till ett rent och helt boende. Vi ber dig vänligen att återställa eventuella omflyttade möbler innan du lämnar huset samt observera att möbler avsedda för inomhusbruk inte får användas utomhus.

OBS! Om hyresgästen inte lämnar boendet efter sig i godtagbart skick förbehåller sig Wannborga rätten att ta ut en extra städavgift på 2000 kr.

ÖVRIGT

Samtliga hus saknar TV, radio och Wi Fi! Chromecast-TV finns dock tillgänglig, men du behöver medtaga eget Wi-Fi. Samtliga boendealternativ uthyres med självhushåll, dvs inga måltider ingår.

Betalning sker vid incheckning.
Incheckning från kl 15:00.

Utcheckning fram till 11:00.

TILLÄGG

Pris per extra bäddset: 200 kr (innehåller ett underlakan, ett påslakan, ett örngott samt en duschhandduk)

Kontakt:  info@wannborga.se 0707784838

info@wannborga.se
Övra Vannborga by 11
387 96 Köpingsvik
Sweden